Hondenrassen
ALLE - ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
De PEKINGEES is een kleine hond. Het is een redelijk gehoorzame hond en is redelijk kindvriendelijk. Het is een redelijk sociale hond en kan zeer goed alleen zijn. De pekingees heeft middelmatig veel beweging nodig.
PEKINGEES
Puppies te koop, hondenpups, honden (2.0983304977417)
ngelse cocker spaniel puppy's franse bulldog puppy's golden retriever puppy's jack russel terrir pups labrador puppy's lhasa apso puppy's maltezer puppy's mastino napoletano mops puppy's mops zwarte Pekingees pups poedel pups rottweiler pups schotse collie pups shar pei puppy's shetland sheepdog pups - sheltie shiba inu pups shih tzu pups staffordshire bull terrir puppy's of engelse stafford pups vlinder hondjes west highland white terrir puppy's yorkshire terrir pups foto's honden hondenfok...(meer)
Shih tzu pups (1.52238595485687)
den stad in peking) rond te hangen en te blaffen als mensen of de dieren te dichtbij kwamen. shih-tzu werd een favoriet van het keizer chinese hof. men gelooft dat dit sierras een kruising is van de Pekingees met een tibetaans hondras, de lhasa apso. de recente analyse van dna bevestigt dat dit n van de oudste hondenrassen is. het ras was zo gerespecteerd dat vele jaren nadat de chinezen begonnen handel drijvend met het westen, zij deze honden weigerde te verkopen. het was in 1930 dat het e...(meer)
privacy statement