Hondenrassen
ALLE - ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
De NEWFOUNDLANDER is een grote hond. Het is een redelijk gehoorzame hond en is uiterst kindvriendelijk. Het is een uiterst sociale hond en kan zeer goed alleen zijn. De newfoundlander heeft redelijk veel beweging nodig.
NEWFOUNDLANDER
Rashonden.be (1.95624363422394)
reukvermogen en goede zwemcapaciteiten leverde hij hiervoor goed werk. de ontstaansgeschiedenis gaat terug tot aan het midden van de 19de eeuw. deze retriever zou ontstaan zijn uit kruisingen met de Newfoundlander, de setter en waarschijnlijk ook de collie (voor de vacht). er bestaat hierover echter nog veel onduidelijkheid. tot voor de wereldoorlog was de flat coated retriever erg populair, maar hij werd al gauw voorbijgestoken door de labrador en golden retriever. karakter de flat coated retr...(meer)
Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, vzw (1.94724094867706)
in verhouding heeft de dogue de bordeaux , die heel groot en zwaar gebouwd is, veel minder beweging nodig. het budget onnodig te zeggen dat een kleine westie minder zal kosten qua voeding dan bv een Newfoundlander. maar vergeet niet dat er nog andere kosten bijkomen, zoals het jaarlijkse bezoek aan de dierenarts voor de vaccinatie(s), een eventueel bezoek aan een toilettagesalon (voor langharige honden), de kosten voor een verblijf in een hondenpensioen tijdens de vakantie... kennis betreffende...(meer)
Ras honden Rashonden groot Club Tongeren Berner Sennekes Cadeaux 338 kweeker jonge (1.83149719238281)
t isolectra uitgebreide product- en marktkennis en een programma topmerken opgebouwd waarmee zij in staat is de regie te voeren in de technische markt. blog blogs pupiesje : zoek zoekt zoeken zoeken Newfoundlander - hond - honden. belgie nederland vlaanderen holland fokker -- kennel -- fokkers kennels -- kweker – kwekers kweeker – kweekers – kwekerij – kwekerijen -- kweekerijen ......(meer)
HONDENLAND: honden, rassen, puppies, fokkers, rashonden, kennels, ennogveelmeer. (1.00212943553925)
d / maltezer / manchester terriër / mastin de los pirineos / mastin espanol / mastino napoletano / maygar agar / mechelse herdershond / mexicaanse naakthond / mopshond / mudi / münsterlander, grote / Newfoundlander / noorse buhund / noorse elandhond / noorse elandhond, zwart / norbottenspets / norfolk terriër / norwich terriër / nova scotia duck tolling retriever / old english mastiff / old english sheepdog / olde english bulldogge / oostenrijkse pinscher / otterhound / oud duitse herdershond / ...(meer)
HOS Foto-wedstrijd: galerij der winnaars (0.777576267719269)
bril moet je niet kijken hoor. dat is weer zo'n gein- tje van mijn vrouwtje. d'r hobby is fotograveren en dan weet je het wel he !!!!!!!!!!!! niet alleen ik hoor maar ook mijn huis- genoot byron, een Newfoundlander moet er aan geloven. alleen mag die wel altijd 'normaal' op de foto, lekker hé ! ingezonden door richard en elvira (23 september) grootnieuwsgrootnieuwsgrootnieuws een reactie op de foto van sascha , ingezonden op 16 september enige tijd geleden vond ik in een hongaars tijdschrift het...(meer)
privacy statement