Hondenrassen
ALLE - ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
De BEAUCERON is een grote hond. Het is een zeer gehoorzame hond en is uiterst kindvriendelijk. Het is een zeer sociale hond en kan zeer goed alleen zijn. De beauceron heeft uiterst veel beweging nodig.
BEAUCERON
beauceron ? Ontdek de kenmerken ervan op Canum.be (8.09872341156006)
Beauceron rasgroep 1 land van herkomst frankrijk uiterlijk schofthoogte: 60-70 cm gewicht: 35-40 kg beharing: kort stokhaar kleur: zwart met roodbruine aftekening op poten, borst en gezicht of - minder voorkomend- grijs en zwart gedrag onafhankelijk en intelligent met een dominant karakter, soms eigenwijs maar vooral trouw aan zijn baas terug naar hondenrasssen...(meer)
Beauceron pups, Amerikaanse Bulldog (4.19205617904663)
Pups, puppy's, puppies, Staffordshire Bull TerrÔer, West Highland White TerrŽr, Yorkshire TerriŽr, Dwergpincher, Rottweiler, Beauceron Akita Inu pups Amerikaanse Bulldog pups Amerikaanse Cocker Spaniel Pups Amerikaanse Stafford Basset Pups Beagle pups Beauceron pups, franse herder hon basset pups nu ook op video.... lees verder... beagle pups beagle puppy's een beagle is een goede jachthond maar ook een toffe gezinshond. hij komt graag buiten en is zeer sociaal.... lees verder... Beauceron pups, franse herder honden Beauceron pups of franse herders Beaucerons of franse herders zijn afkomstig uit frankrijk. dit is een ras dat wij al heel lang zelf fokken, en waar wij veel ervaring mee hebben. soms worden er ook pups aangekocht uit selectieve fok, want wij willen onze goede na...(meer)
Honden Page puppy's: een overzicht van alle pups (2.07894420623779)
je vind hieronder een overzicht van beschikbare pups per ras. klik op het ras voor een uitgebreid overzicht. tip: je kunt zelf een gratis vermelding toevoegen . de laatste puppy's op de honden page 2 Beauceron puppy's van van rijckeghem kurt 5 cavalier king charles spaniel puppy's van 5 affenpinscher puppy's van sealyham terrier princess kindliness 6 briard puppy's van briardkennel 1 zwitserse witte herder puppy van kennel putbroekerland 5 briard puppy's van frederix marleen 6 tervuerense herder...(meer)
Rashonden.be (1.52053689956665)
egaal van kleur. goed met kinderen goed met honden goed met dieren geschiedenis de precieze oorsprong van de briard, ook wel chien de berger de brie genoemd, is niet bekend. hij zou afstammen van de Beauceron en de barbet. zijn voorouders bestonden reeds in de 14de eeuw. hij werd vooral gebruikt als herders- en waakhond, maar tijdens de oorlogen was hij ook een koerier die berichten en medicijnen ter plaatse bracht. tegenwoordig wordt hij nog gebruikt als politie-, lawine- of geleidehond. toch ...(meer)
hondenland (1.36081993579865)
gascogne / basset fauve de bretagne / basset griffon vendeen, grand / basset griffon vendeen, petit / basset hound / bayrischer gebirgsschweisshund / beagle / bearded collie / Beauceron / bedlington terrier / bergamasco / berger blanc suisse / berghond van de estrela / berghond van de maremmen en de abruzzen / berner laufhund / berner sennenhond / bichon frise / billy / black-and-tan coonhound / bloedhond / blue de gascogne - petit / ...(meer)
Dobermann pups (1.25304532051086)
ben. hij werkte ook als hondenvanger als tweede baan, die hem toegang tot honden voor het fokken gaf. welke rassen hij juist kruiste, is niet gekend. vermoedelijk door rottweilers, duitse pinschers, Beauceron, pinschers, windhonden en engelse windhonden te kruisen om zo de gladde en hoogst intelligente dobermann pinscher te creŽren. na zijn dood in 1894, noemden de duitsers het ras dobermann-pinscher, maar een halve eeuw later liet men pinscher vallen omdat dit duitse woord voor terriŽr niet me...(meer)
privacy statement